print('');

Bun venit!

 

Brand-ul de imbracaminte feminina Vero Moda face parte din cadrul companiei daneze Bestseller A/S fondata in 1975. In anul 2007, Gisele Bündchen, supermodelul cel mai bine platit la nivel mondial, a fost imaginea Vero Moda, promovand colectia Vero Moda 2007-2008.

Vero Moda este un brand pentru femeile constiente de propriul lor stil, tinere si independente, ce isi doresc sa se imbrace inteligent si la moda. Vero Moda fiecarei femei haine de calitate, accesibile si pline de inspiratie.

Selected Homme reprezinta brand-ul exclusivist de moda masculina din cadrul companiei daneze Bestseller, ce variaza de la un look business, formal la o aparitie moderna si relaxata.

Aspectul clasic este combinat cu detalii moderne, pentru a crea un stil personal.

Lee este un brand fondat in 1889, in Salina, Kansas, cuprinzand jeans si imbracaminte casual pentru femei, barbati si copii.
BSB este un brand de top in domeniul modei feminine. Hainele BSB imbraca femeia moderna, puternica pentru orice moment al zilei.

 

 

Fox este o companie israeliana fondata in 1942, ce produce imbracaminte casual - sport pentru femei, barbati, adolescenti si copii.

 

 

        

MEXX face parte din principalele companii care vand haine la modă. Cel puţin de 10 ori pe an, Mexx creează colecţii stilate şi actuale, care deja si-au cucerit o mare popularitate în Europa, America de Nord şi Rusia. Sub această marcă se produc nu doar haine şi lenjerie, dar şi mărfuri însoţitoare - parfumuri, încălţăminte, ceasuri, genţi şi alte accesorii. În esenţă, predomină stofele naturale, o interesantă gamă coloristică şi toate acestea la un preţ accesibil.

 

          

Compania germană Tom Tailor a fost creată în anul 1962. Sloganul principal al companiei \\\"We dress people\\\". Hainele Tom Tailor subliniază individualitatea şi originalitatea. „ Moda nu trebuie să fie un dictator, ea trebuie să inspire libertate” – aceasta este filosofia companiei.

 

       

MANGO – este o marcă comercială spaniolă de îmbrăcăminte şi accesorii feminine ce a apărut în anul 1984 în Barcelona. În prezent Mango dispune de 520 magazine în 45 de ţări. Asortimentul magazinului se bazează pe următoarele direcţii: hainele de fiecare zi, haine sportive, de seară şi clasice. Fiecare din aceste direcţii constă dintr-o mulţime de stiluri, soluţii de designer şi diverse modele ce permit Mango să îmbrace femeia pentru toate ocaziile.

 

       

Brand-ul de imbracaminte feminina ONLY face parte din cadrul companiei daneze Bestseller A/S fondata in 1975. Privind la cele mai recente tendinţe, ONLY defineşte pentru fiecare femeie o versiunea unică a modei, având intotdeauna în vedere diferitele perioade prin care trece o femeie din perspectiva modei – indiferent de dispozitia pe care o femeie o are intr-un anumit moment, cu siguranta va gasi printre hainele ONLY ceva ce i se potriveste.