print('');

Bun venit!

Cum Cumpar?

Nu exista comanda minima.

Pasii care trebuie urmati in comandarea unui produs sunt urmatorii:

* crearea unui cont prin completarea formularului “Creati-va un cont”;
* selectarea produselor dorite (pe marime, culoare, cantitate) si adaugarea acestora in cos;
* accesarea cosului de cumparaturi prin intermediul optiunii “Vezi cos”;
* finalizarea comenzii cu acceptarea termenilor si conditiilor din site-ul nostru. Fara aceasta acceptare comanda dumneavoastra nu este luata in considerare. Eventualele modificarii ale cosului de cumparaturi (de ex. cantitate) se confirma prin folosirea optiunii “Actualizeaza cos”.

Finalizarea comenzii presupune urmatoarele 4 etape:

* Specificarea detaliilor legate de “adresa de livrare”. Aceasta poate fi identica cu cea din contul dumneavoastra sau o alta adresa. In acest ultim caz este necesara completarea formularului corespunzator. In cazul in care nu ati completat acest formular, dar ati apasat butonul “trimite la aceasta adresa”, nu se poate trece la pagina urmatoare, se va deschide aceeasi pagina;

* Specificarea metodei de plata si a celei de expediere prin alegerea optiunii corespunzatoare;

* Verificarea detaliilor referitoare la costul produselor, modalitatea de transport si cea de plata. Exista posibilitatea modificarii acestora prin folosirea optiunii “Modifica”;

* Trimiterea comenzii. 
In cazul in care comanda dvs. este valida, veti primi un mail de confirmare care va include toate detaliile referitoare la comanda dvs.

Transport & Livrare & Retur

Toate produsele disponibile se gasesc in depozitele noastre, iar expedierea se efectueaza in 24 – 72 h de la plasarea comenzii online.

Produsele vor fi livrate catre dvs. prin intermediul Fan Courier, iar costul transportului este de 26 lei indiferent de cantitate si destinatie. Pentru comenzile lansate din localitati ce nu se afla in aria de acoperire Fan Courier, livrarile se vor face prin intermediul Postei Romane. In acest caz, produsele vor ajunge la destinatar in 4-5 zile lucratoare.  

Daca au trecut 6 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.
Daca nu sunteti sigur de costul transportului, nu ezitati sa contactati un operator care va va oferi toate detaliile.

Retur

„Consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000.

Coletele retur se vor expedia astfel:

in cazul in care doriti returnarea contravalorii produselor (mai putin contravaloarea transportului catre dvs.), coletele se vor expedia in regim normal (NU in sistem ramburs), TAXELE PENTRU RETURUL COLETELOR FIIND SUPORTATE DE CATRE CLIENT. Returul produselor cu returnarea contravalorii produselor se poate face prin orice metoda aleasa de client (curier rapid / Posta Romana). Pentru returnarea contravalorii produselor, coletele trimise de catre dvs. prin curier sau prin posta cu plata transportului la destinatie sau cu ramburs vor fi refuzate. Contravaloarea produselor se va restitui in cont bancar sau prin mandat postal in maxim 15 zile de la primirea coletului de catre noi.

- in cazul in care doriti inlocuirea produsului/produselor cu altele disponibile in magazin, coletele se vor expedia prin Posta Romana in sistem ramburs, taxele de transport fiind suportate de catre magazin. In acest caz, va rugam sa ne comunicati telefonic sau prin e-mail numarul comenzii ce doriti a fi inlocuita, produsul/produsele cu care doriti sa inlocuiti comanda precedenta (valoarea noii comenzi trebuie sa fie cel putin egala sau mai mare decat valoarea comenzii precedente). Pentru noua comanda, veti plati contravaloarea transportului si eventualele diferente fata de valoarea comenzii precedente. 

Produsele retur trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost transmise catre dvs. (sa nu fie purtate, sa contina eticheta originala, sa nu aiba urme de produse cosmetice etc).

Va rugam sa anuntati in prealabil intentia dvs. de a expedia un colet catre noi, la numarul de telefon afisat pe site sau la adresa vanzari@stop-haine.ro. Coletele neanuntate vor fi refuzate!

 

Dupa primul colet neridicat, ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans.

Preturile produselor sau tarifele de transport afisate pe site pot fi modificate fara o instiintare prealabila. Orice contract/comanda in derulare isi pastreaza tariful/pretul de care a beneficiat la momentul incheierii contractului sau inregistarii comenzii.

Adresa destinata coletelor retur este: 

Ivanoiu M. Alina-Mihaela PFA

str. Constantin Bratescu nr.51, Constanta, jud. Constanta


Metode de plata

Numerar: (ramburs, la livrare)
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrarea produselor, catre agentul firmei transportatoare. (cu ramburs). Valoarea de plata este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii si va cuprinde contravaloarea produselor comandate de dvs. la care se adauga costul transportului prin Fan Courier.

Ordin de plata: (in avans) 
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Ivanoiu M. Alina-Mihaela Persoana Fizica Autorizata, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise:

Beneficiar: Ivanoiu M. Alina-Mihaela PFA
Cont IBAN: RO 41 INGB 0000 9999 0259 9288 deschis la ING Bank Constanta   
Cod unic de inregistrare: 27280417

Despre noi

Ivanoiu M. Alina-Mihaela Persoana Fizica Autorizata
Cod unic inregistrare: 27280417
Reg.Com: F13/1257/2010
Cont IBAN: RO 41 INGB 0000 9999 0259 9288 deschis la ING Bank Constanta

Contact

     Magazin online: http://www.stop-haine.ro

     E-mail: vanzari@stop-haine.ro

     Telefon: 0758 254 160

 

 

 

Va multumim,

Echipa stop-haine.ro